Tillskott

PAGG tas innan varje måltid tre gånger om  dagen och dessutom vid sängående. Du ska  ha en PAGG-fri dag i veckan då du inte äter  något PAGG. PÅ samma sätt ska du ha en  hel vecka utan PAGG var annan månad.
Den PAGG-fria dagen kan vara vilken dag som  helst förutom Cheatday, då du behöver  PAGG  för att mildra effekterna av överätningen.
PAGG tas 15-30 minuter innan måltid, frukost,  lunch middag och vid  sänggående. Totalt fyra  gånger per dag. Syftet med en del av innehållet  i  PAGG är att underlätta upptaget av  kolhydrater för att hålla nere  blodosckret och  därmed insulinutsödnringen, ur den aspekten  så är det  bäst om du bara äter i samband  med att du tar PAGG. Om du äter mer  än tre  måltider per dag så kan det vara vettigt att  minimera  kolhydratintaget för de PAGG-fria  måltiderna.
Policosanol tas endast på kvällen eftersom  den inte verkar ha någon  effekt under dagen.  Schemat ser alltså ut så här.

Innan frukost: AGG
Innan lunch: AGG
Innan middag:: AGG
Innan läggdags: PAGG (alternativt PAG*)

*Om du använder koffeinfritt grönt the så bör  det inte vara  något problem  att äta PAGG på  kvällen I annat fall kan du skippa det gröna  the:t vid  läggdags så att du inte ligger vaken  hela natten.
Om du glömmer ta PAGG mitt under måltiden  så är det bara att ta den  så fort som möjligt.  Effekten för just den måltiden kanske inte blir  optimal men övriga effekter av PAGG fungerar  ändå.

Små zippåsar förenklar rutinen
Vi skaffade små zippåsar som vi regelbundet  preparera med AGG och  PAGG. De små  zippåsarna kostar c:a 10 öre och gör det  enkelt att ta  PAGG både när man är hemma  eller när man är ute. De här små  påsarna  hittar du på webbutiker som vänder sig folk  som behöver  paketera små saker i individuella  påsar, hit hör juvelerare och de som är  intresserade av droger.

Köpa PAGG
När jag skriver det här så är det egentligen  bara ALA som vi hittat en  pålitlig och prisvärd  leverantör i Sverige. För övriga produkter köper  vi från  England eller USA via Ebay. Räkna  med 1-3 veckors leveranstid, så du  måste ha  viss framförhållning och beställa i god tid så att  det inte tar  slut.
När det gäller val av märke så håller vi oss till  de märken som Timothy  Ferriss har testat. I  de fall vi frångått den principen så har vi varit  noga  med att studera och utvärdera produkten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *