PMS, förkylning och sötsug

Idag är en sådan dag. Jag är rastlös, får inget vettigt gjort, har dåligt samvete för att jag inte orkar jobba, är trött av min pyttelilla förkylning och PMS-sig så att alla känslor får ett förstoringsglas på sig. Aughhh!

Jag borde jobba mer effektivt men idag har jag fullt schå att orka hålla min diet. Allt blir nämligen jobbigt en sån här dag och jag har inte särskilt mycket viljestyrka att spela med. Så jag prioriterar det viktigaste först. För 2 år sedan var det att jobba som var viktigast sådana här dagar. Då gick jag ner på fiket och drack latte och åt en kladdkaka för att uppbringa lite energi för att orka jobba mer. Idag är det dieten som är viktigast. Har jobbat lite på halvfart men ser till att jag håller min diet.

Ska läsa en bok om viljestyrka. Det är högaktuellt för oss som går ner i vikt (men alla egentligen som vill åstadkomma något).

Försöker skademinimera. Är sötsugen men tänker inte ge efter och äta något. Men pepsi max faller jag till föga för. Inga kalorier men jag vet att jag kan få ännu mer sötsug av den. Stjälper i mig 1 L och känner mig lite lugnare… än så länge..

Det är skönt att skriva om det för 1) jag vet att jag inte är ensam om att ha dessa dagar 2) jag ser mer tydligt vad jag gör och vilka val jag gör vilket är bra, jag blir mer medveten.

Snart är jag tillbaka i full kraft igen, längtar efter det. 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *