Nu kan du köpa vår bok!

Okej, äntligen har vi fått tummen ur och lagt upp info om vår bok som kom ut för några månader sedan (du hittar den på Bokus  eller Adlibris). Du som har följt vår blogg vet att vi har filat på den i 2 år och vi är så stolta och glada att den till slut blev klar. Vi hade våra tvivel emellanåt ska ni veta. Men den blev inte bara klar utan faktiskt väldigt bra om vi får säga det själva. 😉 Kolla in innehållsförteckningen längre ner och känn hur det riktigt vattnas i munnen :-D.

Detta är boken för dig som är smart och lat! Detta är inte en vanlig bantningsbok. Du kommer inte hitta veckomenyer eller färdiga träningsprogram. Inte heller kommer du bli serverad en färdig lösning som skall fungera för alla.

Nej, istället kommer du få lära dig att ”tänka själv” så att du kan…

… anpassa kosten efter din kropp
… följa resultat istället för dietregler
… lära dig hur du förblir smal resten av livet

Med andra ord kommer du knäcka koden och gå ner i vikt. Vi förlorade nästan 60 kilo på två år utan att gå hungriga eller ha sug. Inte heller behövde vi träna eller gå alltför länge utan att njuta av livets goda eftersom vi frossade i godsaker en hel dag varje vecka!
Denna bok är sprängfull av inspiration, vetenskapliga rön och våra egna erfarenheter kring viktminskning och bygger vidare på Timothy Ferriss bok ”4-timmarskroppen”. Läs denna bok fristående eller som ett komplement till Ferriss bok. Vi har lyckats, nu vill vi att du ska lyckas!

Köp den på Bokus  eller Adlibris eller i vanliga bokhandeln.

”Knäck koden – gå ner i vikt : din guide till 4-timmarskroppen” av Jenny Axelsson och Olle Furberg

ISBN10: 9174377671
ISBN13: 9789174377675

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *