Låt årets nyårslöfte infrias – hela året

Nu är det trångt i gymmet. Många är peppade och pigga på att skapa sin snyggaste strandkropp. Om du är en av dem som blir superpeppad och sedan lägger ner så kanske du kan ha nytta av informationen i denna video.

6 reaktion på “Låt årets nyårslöfte infrias – hela året

 1. TACK Jenny!
  PRECIS vad jag behövde höra just nu – så sant SÅ sant!
  När kan man köpa er bok??! Behöver hålla i den när åskan går ha ha

  • Hej Carina, boken kommer ut om någon vecka skulle jag tro. Olle ska korra den lite sen är den klar! Och det är en stadig bok på 450 sidor att hålla i så den kommer kännas bra när åskan går 😉

 2. Hej!
  Jag undrar vilket proteinpulver du dricker till frukost? Behöver något enkelt då jag inte hinner laga mat på morgonen. Men vilken sort ska man satsa på? Och hur mycket pulver ska man mixa? Och så vill jag ju gärna inte att det ska vara äckligt… Innehåller de inte massa sötningsmedel också?
  Tips emottages tacksamt 🙂

  • Hej, jag tar oftast Double pro med smaken double chocolate. Spetsar den gärna med lite kakao. Jag rör ihop den så att det blir chokladpudding-konsistens. Om du ska ha 30 g protein så kolla hur mycket ditt pulver har per 100 g och räkna. Jag tar ca 45 g av mitt för att få minst 30 g protein. Det som jag tar har sötningsmedel. Men det finns osötade som smakar urs… men du kan ju experimentera med att smaksätta själv med det som du tycker är ok och gott.
   Här ser du det:
   http://www.youtube.com/watch?v=jUOFUnHfqEI

   Här är det jag tog förut:
   http://www.youtube.com/watch?v=bPpKjAYbpeQ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *