Frukt nötter och cykling

Nu har jag en fruktperiod. Inget jag har planerat, det är bara för att jag är sugen på det. Det är så jag rullar lixom. Just nu är det fruktsallad med hackade nötter till kompletterat med proteinshake som är min favorit. Jag tycker att det är svårt att få i sig protein som vegetarian så jag behöver disciplinera mig med shakes annars kan jag lätt äta allt jag ska med fett och kolhydrater och bara få in 30 gram protein.

Vi har precis kommit hem från en cykelresa till Mallorca. Fantastisk natur och härlig cykling. Jag kan bevisligen cykla 7 mil så idag ska jag testa att cykla till jobbet vilket är 3 mil enligt min GPS. Det låter fantastiskt långt när man säger Stockholm-Upplands Väsby men det borde ju gå 🙂 Det blir regnkläder på dock och inte lika fint sommarväder som på Mallis.

Fotar fortfarande all min mat så det är därför jag håller upp en energibar på fotot men vyn är ganska najs oxå.

Glass i solen!

 

Mer glass i solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *