”Embrace the stick” -peppad som attans!!

Såg ett modeprogram idag och blev varse att jag är så sugen på att få handla kläder och passa i allt igen. Det är en härlig känsla att gå in i en affär och välja utifrån vad jag tycker är snyggt, inte från vad jag vet kommer dölja min putmage bäst. Så nu blev jag ännu mer sporrad att göra det som krävs för att loosa de sista kilona. Lite avis på Olle som har rusat ner i vikt så. 

Tim Ferriss pratar om ”embrace the stick”. Dvs. att piskan är starkare drivkraftän moroten. Han tipsar om att man kan ta en bild av sig själv och sätta upp någonstans där man blir påmind. Det gjorde jag i början, jag satte min helkropps bild i bara mässingen som bakgrundsbild i mobilen (och det var ett himla schå att se till att ingen tittade på den ;-)). Nu åker nog min byxbild på bildbloggen upp som mobilbakgrund. 😀

Så nu är jag igång och fotar min mat och lägger upp den på en bildblogg, som jag gjorde i början av dieten också. På de gamla bilderna kan du se massa av mina misstag.

Där ligger allt jag äter varje dag nu och du kan gå in och titta om du vill. Kanske vill du också börja att fota din mat. Det är mycket svårare att fuska om man måste fota det. Tro mig!

På den fotobloggen finns också en bild på mina fina, gröna byxor som jag läääängtar efter att komma i. Du kommer att se mig i dem med stängd gylf snart, Jag lovar!

Klicka på länken för att se bilderna. Sen, kan du klicka på kalendern för att se varje dags foton.

http://dayviews.com/jempen/

Skriv Jempen i sökrutan om du inte hittar mig.

Ha det så kul och hoppas att du är sporrad till tusen! Det är jag trots att jag kryyyper ner futtigt i vikt just nu, men det ska det bli ändring på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *