Daglig rapportering för att hålla vikten

Nytt favoritpålägg; äpple

Mina vänner. Jag har gått ner i vikt med Slow Carb Diet och det var en bedrift som jag är stolt över. Det som jag nu är mitt i är den mycket större utmaningen, nämligen att skapa balans. Jag har pendlat lite det senaste 1,5 åren men jag är stolt över det faktum att jag har hållit vikten så pass bra som jag har gjort ändå. Statistiskt är jag en minoritet.

Med denna vetskap vill jag nu hjälpa mig själv att hitta min balans (och kanske loosa de sista envisa kilona om det låter sig göras??). Därför gör jag nu en tråd där jag åtar mig att uppdatera dagligen hur det går och även skriva vad jag väger varje dag (hua). Jag är lite rädd för att misslyckas och behöva göra resan ner i vikt igen (önskar att få slippa det!). Jag vet också att allt jobb som jag och Olle har lagt ner både med vår viktnedgång och med att skriva vår bok och i vår kontakt med er här på nätet skulle nästan gå om intet om vi sväller upp till XXL igen. Pressen är på ;-). och det tänkte jag använda nu till min fördel. Jag vet att jag kommer att tänka mig för lite extra om jag har vittnen till min process. Så du som läser detta, tack för att du är mitt vittne. Förhoppningsvis så kan du känna igen dig både i mina segrar och i mina misstag och förhoppningsvis blir du inspirerad till din egen förändringsprocess.

Bok som jag jobbar med just nu: ”Self-Directed Behavior” av David L. Watson, Roland G. Tharp

 

Jag kommer att göra daglig rapportering  i FORUMET och inte här i bloggen. Du är välkommen att snacka med mig där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *