Bönpasta på slow carb dieten

Här är ett tips till alla som inte gillar bönor. Bönpasta är ett fantastiskt sätt att få i sig bönor utan att man knappt märker det. Kolla in filmen där jag visar och berättar.

Du kan köpa pasta på vanliga hälsokostbutiker eller direkt från tilverkaren (http://www.alaeco.se/)

4 reaktion på “Bönpasta på slow carb dieten

    • Vi brukar växla mellan röd och grön pesto. Den gröna är Zeta Casa Di Luca ”Pesto alla Genovese”. Det finns några andra gröna pesto som också fungerar (bl.a. Kung markatta). Den röda peston kommer från Coop och heter ”Röd Pesto”. Har faktiskt inte sett den röda peston på ett tag så eventuellt har den försvunnit. Har aldrig sett något annan sockerfri röd pesto, de flesta tillverkare känner sig tvungna att blanda i lite socker för att kompensera för den lite sura tomatsmaken.

  1. Älskar också denna ”pasta”. Finns med Svartbönor också (Även Sojabönor, men enligt Tim Ferriss ska man undvika sojaproduker. Någon som vet varför?)

  2. Beroende på vem du frågar så kommer du få lite olika svar om soja. Vissa tror att det är ohälsosamt, andra tror att det supernyttigt. Jag och Jenny äter sojaprodukter och tror varken att det är farligt eller speciellt supernyttigt. Om sojaprodukter kan hjälpa till med viktminskning så är det hur som helst en enorm hälsoförbättring. Du måste själv välja vad du vill tro på…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *