Avstämmning om Jennys formuntråd

Nu har jag skrivit i forumet enda sedan september. Det är en stor hjälp för mig. Jag får ett tillfälle att reflektera på dagens lärdomar, både lära mig av mina misslyckande och dåliga dagar och de goda dagarna. Framför allt ser jag mönster. Här är några lärdomar:

  • Jag tenderar att okynnesäta på kvällen. Det avhjälps med att jag borstar tänderna efter middasmaten (tandtråd, borstning och flour) när jag fortfarande är mätt och nöjd och inte ännu sugen på att äta mer (det har bara misslyckats en gång).
  • Konditionsträning minskar min aptit (eller så är det kanske viljestyrkan som stärks).
  • Jag har både bra och dåliga dagar med ätande. Det hjälper mig att vara ödmjuk när det går bra och hoppfull när jag har en dålig dag. Jag blir helt enkelt mer realistisk när jag tänker på mig själv. Jag varken ger upp eller blir överentusiastisk.

Jag vet inte hur många som läser min tråd men jag har glädje av den. Så om du vill lyckas med din diet, lära dig om dina mönster och hitta lösningar som både kan få dig att gå ner i vikt och förändra ditt ätande på sikt så kan du starta en tråd i forumet du med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *