Avbryter intermittent/periodisk fasta

Jag hade total pepsi max-frossa i 2 dagar (och då snackar vi 2-3 liter pepsi max) och sedan var det över. Skönt. Jag bad Olle ta flaskorna till sitt arbetsrum och det är nåt magiskt med det. Om jag bara har en liten villighet att avstå så hjälper det mycket att inte se flaskorna i kylen. Samma gäller godis, det underlättar väldigt att inte se det. Ut ur syn – ut ur sinn som det heter.

Uppdatering IF:

Jag kombinerade IF med ett ganska extremt energiunderskott. De jag har sett som kör IF gör inte det. Det finns tom de som bulkar (tränar styrka och äter mer än dagsbehovet för att bygga muskler) på IF. Det kanske funkar bättre. Jag kände att det blev alldeles för strikt att ha 6 timmars ätfönster. Sedan råkade jag ju äta för lite energi. Nu har jag ökat mitt energiintag till 1000-1100 kcal/dag och sprider ut mina 3 måltider lite mer. Känns bra.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *